Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka z cukini , mało jest przetworów z tego warzywa, a warto robić bo jest bardzo dobra
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 519
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 218
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 51
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 79
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 519
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 218
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 51
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 79
Składniki
Cukinię obieramy , czyścimy z gniazd nasiennych i kroimy w plasterki.Marchew tez kroimy w pasterki. Cebulę obieramy kroimy w krążki, zieleninę posiekać .Przygotowane składniki przekładamy do miski , garnka, dodajemy pieprz, ziele ang., gorczycę , zmiażdzony czosnek, doprawiamy cukrem i solą./ bez octu /. Wszystko mieszamy i zostawiamy na 24 godz.
Na drugi dzień , dopiero dodajemy o c e t , dokładnie mieszamy, wkładamy do słoików, dodajemy też sok , który pusciły warzywa.Pasteryzujemy 25 minut.