Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna sałatka z czerwonej kapusty i jabłek
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44588
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181910
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 162
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44588
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181910
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 162
Składniki
kapustę szatkujemy,cebulę kroimy w piórka,jabłka obieramy i trzemy na grubych oczkach całość mieszamy i zasypujemy solą zostawiamy na 1/2 godz.Zalewa:Ocet wodę cukier i przyprawy gotujemy.do gorącej zalewy dodajemy kapustę,jabłka i cebulę i mieszając od czasu do czasu gotujemy 1/2 godz.Gorące przekładamy do słoików i pasteryzujemy 5 min