Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna sałatka z czerwonej kapusty i jabłek
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 891
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11175
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3994
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1384
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 891
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11175
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3994
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1384
Składniki
kapustę szatkujemy,cebulę kroimy w piórka,jabłka obieramy i trzemy na grubych oczkach całość mieszamy i zasypujemy solą zostawiamy na 1/2 godz.Zalewa:Ocet wodę cukier i przyprawy gotujemy.do gorącej zalewy dodajemy kapustę,jabłka i cebulę i mieszając od czasu do czasu gotujemy 1/2 godz.Gorące przekładamy do słoików i pasteryzujemy 5 min