Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta czerwona jest zdrowa i pyszna, dlatego nie wyobrażam sobie aby nie zajęła honorowego miejsca wśród domowych przetworów. Swój kolor zawdzięcza antocyjanom, czyli najsilniejszym przeciwutleniaczom. Jest wyjątkowo bogata w witaminę B1.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1141
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 400
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3307
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 828
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1141
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 400
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3307
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 828
Składniki
Wykonanie: Kapustę, pora drobno poszatkować i wymieszać z startymi jabłkami. Wymieszać dokładnie i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę. Napełnić słoiki gorącą zalewą, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.