Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podane ilości warzyw są orientacyjne. Może być więcej lub m nie. Najważniejsza jest zalewa.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 431
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 129
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 46
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 69
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 44
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 70
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 431
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 129
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 46
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 69
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 44
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 70
Składniki
Kapustę poszatkowałem, podobnie marchew i paprykę. Zasypałem solą i odstawiłem na 2 godziny.
Na dno każdego słoika wrzuciłem gorczycę, pieprz, ziele, listek laurowy i plasterek cebuli. Słoiki napełniłem wymieszanymi warzywami.
Zalewę zagotowałem i zalałem nią warzywa w słoikach. Pasteryzowałem 10 minut.