Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podane ilości warzyw są orientacyjne. Może być więcej lub m nie. Najważniejsza jest zalewa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7729
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2782
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7729
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2782
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Kapustę poszatkowałem, podobnie marchew i paprykę. Zasypałem solą i odstawiłem na 2 godziny.
Na dno każdego słoika wrzuciłem gorczycę, pieprz, ziele, listek laurowy i plasterek cebuli. Słoiki napełniłem wymieszanymi warzywami.
Zalewę zagotowałem i zalałem nią warzywa w słoikach. Pasteryzowałem 10 minut.