Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka polaczenie kapusty i warzyw do zimowych obiadów polecam.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kapustę myję i szatkuję bez głąbów ,paprykę kroję w paski ,cebulę w talarki ,marchew obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach ,ogórki myję i kroję w plasterki razem ze skórką nie obieram ,
Gotowe warzywa wrzucam miski dodaję ziarna pieprzu ,gorczycy ,ziela angielskiego ,wylewam ocet daję sól i cukier mieszam i odstawiam na 2 godziny
Po 2 godzinach nakładam sałatkę do słoików razem z sokiem który powstał i do każdego słoika 1 łyżka oleju zakręcam i pasteryzuję na mokro 15 nonet od momentu zagotowania wody ,gorące słoiki wyjmuję i odwracam do góry dnem .