Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka na zimę, idealna do dań głównych. Polecam.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 841
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1071
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 256
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2804
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 841
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1071
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 256
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2804
Składniki
Wykonanie zalewy: Wszystkie składniki zalewy zagotowujemy, mieszamy, studzimy.
Kapustę szatkujemy, marchew obraną ze skórki trzemy przez duże oczka.
Obrane cebule kroimy w piórka, wymyte, pozbawione pestek papryki kroimy w paski.
Wszystkie składniki mieszamy, zalewamy zimną zalewą i ponownie mieszamy. Sałatkę zakrywamy i odstawiamy na 2 godziny.
Po dwóch godzinach ponownie mieszamy i wkładamy do słoików.
Pasteryzujemy 15 minut od momentu wrzenia wody.
Ostudzone słoiki wynosimy do piwnicy. Smacznego!!!