Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka na zimę, idealna do dań głównych. Polecam.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3295
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1299
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1819
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 598
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3295
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1299
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1819
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 598
Składniki
Wykonanie zalewy: Wszystkie składniki zalewy zagotowujemy, mieszamy, studzimy.
Kapustę szatkujemy, marchew obraną ze skórki trzemy przez duże oczka.
Obrane cebule kroimy w piórka, wymyte, pozbawione pestek papryki kroimy w paski.
Wszystkie składniki mieszamy, zalewamy zimną zalewą i ponownie mieszamy. Sałatkę zakrywamy i odstawiamy na 2 godziny.
Po dwóch godzinach ponownie mieszamy i wkładamy do słoików.
Pasteryzujemy 15 minut od momentu wrzenia wody.
Ostudzone słoiki wynosimy do piwnicy. Smacznego!!!