Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka idealna do kanapek i wędlin.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10430
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336775
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4344
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423777
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10430
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336775
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4344
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423777
Składniki
Ogórki i paprykę pokroić w kostkę, pory i cebulę w małe piórka a seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Wszystkie składniki zalać 9 szkl zimnej wody i 1 szkl soli , odstawić na 2 godziny.Po tym czasie dokładnie odcisnąć i wkładać do słoików. Zalać wcześniej przygotowaną zalewą(6 szkl. wody, 2 szkl octu, 1,5 szkl cukru, łyżeczka ziela angielskiego, pieprzu oraz liść laurowy) Pasteryzować 25 minut.