Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka idealna do kanapek i wędlin.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5846
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 342
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 744
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1175
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5846
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 342
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 744
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1175
Składniki
Ogórki i paprykę pokroić w kostkę, pory i cebulę w małe piórka a seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Wszystkie składniki zalać 9 szkl zimnej wody i 1 szkl soli , odstawić na 2 godziny.Po tym czasie dokładnie odcisnąć i wkładać do słoików. Zalać wcześniej przygotowaną zalewą(6 szkl. wody, 2 szkl octu, 1,5 szkl cukru, łyżeczka ziela angielskiego, pieprzu oraz liść laurowy) Pasteryzować 25 minut.