Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obrodziły pomidorki więc zrobiłam przetwory na zimę :)
idealna dla miłośników pasztecików drobiowych
Odsłon: 1163
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 4229
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 51
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 7487
idealna dla miłośników pasztecików drobiowych
Odsłon: 1163
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 4229
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 51
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 7487
Składniki
Pokroić pomidory na małe kawałki, cebulę na piórka, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach, pietruszkę i seler zetrzeć na małych oczkach, paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać z solą i pieprzem, odstawić na 2 godziny by puściły sok.
Zagotować zalewę, na gorącą wrzucić składniki z sokiem, gotować 3 minuty. Nakładać do słoiczków i pasteryzować 10 minut i smacznego.