Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obrodziły pomidorki więc zrobiłam przetwory na zimę :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2386
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421574
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2112
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2386
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421574
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2112
Składniki
Pokroić pomidory na małe kawałki, cebulę na piórka, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach, pietruszkę i seler zetrzeć na małych oczkach, paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać z solą i pieprzem, odstawić na 2 godziny by puściły sok.
Zagotować zalewę, na gorącą wrzucić składniki z sokiem, gotować 3 minuty. Nakładać do słoiczków i pasteryzować 10 minut i smacznego.