Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obrodziły pomidorki więc zrobiłam przetwory na zimę :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
Pokroić pomidory na małe kawałki, cebulę na piórka, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach, pietruszkę i seler zetrzeć na małych oczkach, paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać z solą i pieprzem, odstawić na 2 godziny by puściły sok.
Zagotować zalewę, na gorącą wrzucić składniki z sokiem, gotować 3 minuty. Nakładać do słoiczków i pasteryzować 10 minut i smacznego.