Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadchodzi sezon ogórkowy, więc czas na zapasy na zimę.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1663
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 997
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1663
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 997
Składniki
Wykonanie: Ogórki młode poszatkować na cienkie plasterki z łupą i cebulą. Wsypać pieprz, sól, cukier, dodać olej i ocet i całość dokładnie wymieszać. Włożyć do dużego naczynia i zostawić na noc. Następnie nakładać do słoików zalać wytworzoną zalewą i pasteryzować 20 minut