Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski znany od wieków pasuje do wszystkiego, do kanapek, śledzika, jajek na twardo, do wszelkich wytrawnych galaretek, jak również do pasztetów, mięs pieczonych i smażonych, a nawet grilla, sprawdziłam różne wersje.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 327
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2566
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 327
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2566
Składniki
Ogórki, pieczarki i cebulę bardzo drobniutko posiekać ( jest to dosyć żmudne ale warto z tej ilości sosu starczy na długo), wymieszać z majonezem, solą i pieprzem, ew można dodać łyżeczkę cukru. Włożyć do słoiczków i przechowywać w lodówce, przed podanie ozdobić siekaną zieleniną. Smacznego , radzę zrobić bo kupne nawet z renomowanych firm nawet się nie umywają.