Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski znany od wieków pasuje do wszystkiego, do kanapek, śledzika, jajek na twardo, do wszelkich wytrawnych galaretek, jak również do pasztetów, mięs pieczonych i smażonych, a nawet grilla, sprawdziłam różne wersje.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 803
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22855
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15267
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4965
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 803
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22855
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15267
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4965
Składniki
Ogórki, pieczarki i cebulę bardzo drobniutko posiekać ( jest to dosyć żmudne ale warto z tej ilości sosu starczy na długo), wymieszać z majonezem, solą i pieprzem, ew można dodać łyżeczkę cukru. Włożyć do słoiczków i przechowywać w lodówce, przed podanie ozdobić siekaną zieleniną. Smacznego , radzę zrobić bo kupne nawet z renomowanych firm nawet się nie umywają.