Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski znany od wieków pasuje do wszystkiego, do kanapek, śledzika, jajek na twardo, do wszelkich wytrawnych galaretek, jak również do pasztetów, mięs pieczonych i smażonych, a nawet grilla, sprawdziłam różne wersje.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3813
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3813
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Ogórki, pieczarki i cebulę bardzo drobniutko posiekać ( jest to dosyć żmudne ale warto z tej ilości sosu starczy na długo), wymieszać z majonezem, solą i pieprzem, ew można dodać łyżeczkę cukru. Włożyć do słoiczków i przechowywać w lodówce, przed podanie ozdobić siekaną zieleniną. Smacznego , radzę zrobić bo kupne nawet z renomowanych firm nawet się nie umywają.