Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski znany od wieków pasuje do wszystkiego, do kanapek, śledzika, jajek na twardo, do wszelkich wytrawnych galaretek, jak również do pasztetów, mięs pieczonych i smażonych, a nawet grilla, sprawdziłam różne wersje.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 46
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 878
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 46
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 878
Składniki
Ogórki, pieczarki i cebulę bardzo drobniutko posiekać ( jest to dosyć żmudne ale warto z tej ilości sosu starczy na długo), wymieszać z majonezem, solą i pieprzem, ew można dodać łyżeczkę cukru. Włożyć do słoiczków i przechowywać w lodówce, przed podanie ozdobić siekaną zieleniną. Smacznego , radzę zrobić bo kupne nawet z renomowanych firm nawet się nie umywają.