Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1522
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231921
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5035
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1522
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231921
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5035
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,paprykę pokroić w kostkę a cebulę w piórka.Marchewkę zetrzeć na drobnych oczkach na tarce. Dodać przyprawy oraz sól do smaku Wszystko wymieszać w misce. ZALEWA: Ocet wymieszać z cukrem dodać olej .Wszystko razem wymieszać.NIE GOTOWAĆ! Zalać warzywa i odstawić na 24 godz. Od czasu do czasu wymieszać. Po upływie doby włożyć do słoików zapasteryzować ok. 20 minut.