Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stół wielkanocny w sam raz. Jest delikatniejszy od tradycyjnego.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2865
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2865
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i oddzielić żółtka. Zaś białka pokroić w bardzo drobną kostkę, a żółtka utrzeć z majonezem. Grzybki, ogórki i obrane jabłko również bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki razem połączyć, przyprawić do smaku i posypać posiekaną natką pietruszki.