Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stół wielkanocny w sam raz. Jest delikatniejszy od tradycyjnego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i oddzielić żółtka. Zaś białka pokroić w bardzo drobną kostkę, a żółtka utrzeć z majonezem. Grzybki, ogórki i obrane jabłko również bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki razem połączyć, przyprawić do smaku i posypać posiekaną natką pietruszki.