Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stół wielkanocny w sam raz. Jest delikatniejszy od tradycyjnego.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 183
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 297
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 183
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 297
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i oddzielić żółtka. Zaś białka pokroić w bardzo drobną kostkę, a żółtka utrzeć z majonezem. Grzybki, ogórki i obrane jabłko również bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki razem połączyć, przyprawić do smaku i posypać posiekaną natką pietruszki.