Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna fasolka do obiadu. Zapraszam na film.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Pomidorki przekroić na pół ,anchois pokroić, oliwki pokroić, czosnek obrać i rozgnieść lekko. Na patelnie wlać olej podgrzać ,dodać czosnek podsmażyć lekko, dodać pomidorki i anchois i oliwki, podusić chwilę, dodać fasolkę i dusić 3 -4 minuty mieszając co jakiś czas. Wlać przecier pomidorowy, dodać 50 ml wody, doprawić do smaku solą i pieprzem, przykryć pokrywką i dusić 5 min. Dusimy na małym ogniu. Zamieszać co jakiś czas. Podawać do dania głównego lub jako lekki podwieczorek.