Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Gyros nie tylko smakuje pysznie, ale też wspaniale wygląda!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i dobrze posypać przyprawą Gyros i 2 łyżkami oleju (można odstawić na godzinę, ale niekoniecznie).Następnie usmażyć na złoto i pozostawić do ostygnięcia pod częściowym przykryciem by mięso za bardzo nie wyschło.Ogórki oraz paprykę pokroić w kostkę. Dobrze odsączyć!Cebulę oraz kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Dodać majonez i keczup oraz dokładnie wymieszać.Smacznego!