Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 487
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 546
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 848
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 487
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 546
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 848
Składniki
Wędlinę kroimy w paseczki. Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne, miąższ kroimy w drobną kostkę. Pomidory myjemy, kroimy w ćwiartki.
Mozzarellę lub fetę osączamy z zalewy. Z opłukanej bazylii obrywamy listki, część odkładamy do dekoracji, pozostałe grubo siekamy.
Makaron mieszamy ze wszystkimi składnikami i polewamy sosem przygotowanym w/g przepisu na opakowaniu.