Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników śledzi i nie tylko. Dobrze się sprawdza na imprezach zakrapianych. :))
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Śledzie kroimy na kawałki. Cebulę należy pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem, aby pozbyć się goryczy. Paprykę pokroić w paseczki, ogórki kiszone zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Uwaga: Jeżeli ktoś lubi można dodać majonez. Sałatka będzie równie smaczna, może nawet smaczniejsza. Smacznego :)