Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieło mojej cioci, ale postanowiłam zrobić teraz sama i wyszła naprawdę super:)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Rodzynki zaparzamy. Śledzie oddzielamy od skórek.
Potem to już prościzna. To co potrzeba, kroimy. Resztę dorzucamy i mieszamy z majonezem i musztardą. Doprawiamy.