Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w zrobieniu i bardzo smaczna :)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Makaron należy ugotować w osolonej wodzie al dente, czyli nieco krócej niż w przepisie na opakowaniu. Paprykę, ogórka i ser żółty pokroić w kosteczkę. Pokrojone warzywa, kukurydzę i ser wymieszać z odcedzonym makaronem. Doprawić pieprzem i solą. Na koniec dodać majonez. Smacznego.