Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i odżywcza sałatka.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11941
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 124
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8690
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155404
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1173
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11941
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 124
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8690
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155404
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1173
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, wyjmujemy pestkę, obieramy ze skóry i kroimy w większą kostkę.
Mango obieramy, oddzielamy od pestki i kroimy w większą kostkę.
Słonecznik lub migdały prażymy na suchej patelni.
Składniki sosu mieszamy ze sobą.
Rukolę wykładamy na 2 talerzach. Następnie wykładamy pokrojone awokado, mango i ser Camembert. Posypujemy prażonymi ziarnami słonecznika lub płatkami migdałów. Całość polewamy sosem.