Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Może być do obiadu, może być do grilla. Bez cebuli, czosnku, szczypioru. Jedynie rzodkiewka wyostrza smak.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12712
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12712
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Wystudzić. Obrać. Pokroić w grubszą kostkę. Przełożyć do salaterki. Do salaterki dodać rzodkiewki pokrojone na ćwiartki i groszek z puszki. Wcześniej osączony na sicie. Dodać koperek, skyr, majonez, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe. Można zajadać. Smacznego.