Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak świeże surówki z kapusty, o tej porze roku jest najsmaczniejsza. Prosto i niewiarygodnie smacznie.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
Kapustę poszatkowałam, pora pokroiłam w kosteczkę a jabłko starłam na mandolinie na zapałkę. Dodałam ocet ryżowy i olej sezamowy w proporcji 1:3, wystarczy naprawdę niewiele. Jeszcze szczypta soli. Jabłko dodaje słodkiego smaku. jeszcze biały sezam. Surówkę najlepiej jest zrobić co najmniej godzinę przed podaniem, wtedy kapusta zmięknie i będzie rewelacyjna w smaku. Drugiego dnia jest przepyszna!
Smacznego :)