Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak świeże surówki z kapusty, o tej porze roku jest najsmaczniejsza. Prosto i niewiarygodnie smacznie.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 196
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22440
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 223
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 196
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22440
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 223
Składniki
Kapustę poszatkowałam, pora pokroiłam w kosteczkę a jabłko starłam na mandolinie na zapałkę. Dodałam ocet ryżowy i olej sezamowy w proporcji 1:3, wystarczy naprawdę niewiele. Jeszcze szczypta soli. Jabłko dodaje słodkiego smaku. jeszcze biały sezam. Surówkę najlepiej jest zrobić co najmniej godzinę przed podaniem, wtedy kapusta zmięknie i będzie rewelacyjna w smaku. Drugiego dnia jest przepyszna!
Smacznego :)