Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz czasu na gotowanie? Przygotuj tę sycącą sałatkę. Gwarantujemy, że każdy kto jej spróbuje będzie zachwycony
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3766
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 443
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3766
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 443
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Brokuł ugotuj al dente. Zostaw do ostygnięcia. Podziel na mniejsze części. Wrzuć do większej miski.
Migdały upraż na patelni (do lekkiego, orzechowego zapachu). Odstaw do wystygnięcia. Wystygnięte wsyp do miski z brokułem.
Rzodkiewki umyj i pokrój na mniejsze kawałki. Winogrono umyj i przekrój na połówki. Zrób sos - majonez, jogurt i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku wymieszaj. Nie zapomnij o soli i pieprzu.
Wszystko razem wymieszaj, dodaj kilka plasterków ostrej papryki i podawaj. Goście będą zachwyceni! *Dla lepszego efektu możesz udekorować talerz plastrami awokado.