Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz czasu na gotowanie? Przygotuj tę sycącą sałatkę. Gwarantujemy, że każdy kto jej spróbuje będzie zachwycony
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10450
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336786
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423905
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10450
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336786
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423905
Składniki
Brokuł ugotuj al dente. Zostaw do ostygnięcia. Podziel na mniejsze części. Wrzuć do większej miski.
Migdały upraż na patelni (do lekkiego, orzechowego zapachu). Odstaw do wystygnięcia. Wystygnięte wsyp do miski z brokułem.
Rzodkiewki umyj i pokrój na mniejsze kawałki. Winogrono umyj i przekrój na połówki. Zrób sos - majonez, jogurt i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku wymieszaj. Nie zapomnij o soli i pieprzu.
Wszystko razem wymieszaj, dodaj kilka plasterków ostrej papryki i podawaj. Goście będą zachwyceni! *Dla lepszego efektu możesz udekorować talerz plastrami awokado.