Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz czasu na gotowanie? Przygotuj tę sycącą sałatkę. Gwarantujemy, że każdy kto jej spróbuje będzie zachwycony
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1489
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 274
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1489
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1382
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 274
Składniki
Brokuł ugotuj al dente. Zostaw do ostygnięcia. Podziel na mniejsze części. Wrzuć do większej miski.
Migdały upraż na patelni (do lekkiego, orzechowego zapachu). Odstaw do wystygnięcia. Wystygnięte wsyp do miski z brokułem.
Rzodkiewki umyj i pokrój na mniejsze kawałki. Winogrono umyj i przekrój na połówki. Zrób sos - majonez, jogurt i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku wymieszaj. Nie zapomnij o soli i pieprzu.
Wszystko razem wymieszaj, dodaj kilka plasterków ostrej papryki i podawaj. Goście będą zachwyceni! *Dla lepszego efektu możesz udekorować talerz plastrami awokado.