Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i bardzo smaczny dodatek do mięs i dań mącznych. Tylko kilka składników.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1228
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1228
Składniki
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy sok z cytryny, oliwę, chrzan, sól, pieprz i słodzik.
Koperek drobno kroimy. Jabłko i buraki ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do dużej miski dodajemy starte buraki, jabłko, pokrojony koperek, puszkę kukurydzy i sos. Dokładnie mieszamy.
Gotową sałatkę schładzany w lodówce. Smacznego!