Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i bardzo smaczny dodatek do mięs i dań mącznych. Tylko kilka składników.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1206
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1206
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy sok z cytryny, oliwę, chrzan, sól, pieprz i słodzik.
Koperek drobno kroimy. Jabłko i buraki ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do dużej miski dodajemy starte buraki, jabłko, pokrojony koperek, puszkę kukurydzy i sos. Dokładnie mieszamy.
Gotową sałatkę schładzany w lodówce. Smacznego!