Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i bardzo smaczny dodatek do mięs i dań mącznych. Tylko kilka składników.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4685
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12712
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5715
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7188
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4685
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12712
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5715
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7188
Składniki
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy sok z cytryny, oliwę, chrzan, sól, pieprz i słodzik.
Koperek drobno kroimy. Jabłko i buraki ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do dużej miski dodajemy starte buraki, jabłko, pokrojony koperek, puszkę kukurydzy i sos. Dokładnie mieszamy.
Gotową sałatkę schładzany w lodówce. Smacznego!