Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Carpaccio z cukinii ,pyszne a zarazem pięknie sie prezentuje na każdym stole. Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu na moim kanale na You Tube-Mangiare u Ewki
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 50
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 560
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 122
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 50
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 560
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 122
Składniki
Cukinię cienko pokroić w wzdłuż. Ułożyć na większym płaskim talerzu tak jak na fotce. Ze składników na dressing przygotować dressing polać cukinię ,posypać szczypiorkiem , obłożyć płatkami parmezano, udekorować pomidorkami i oliwkami. Wstawić do lodówki na 1 godzinę przed podaniem. Ps. Dressing możesz zrobić tylko z cytryny nie koniecznie musisz mieć limonkę. Zapraszam na filmik. Smacznego!