Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i szybka w przygotowaniu ryba, którą każdy chętnie spróbuje.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 126
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 113
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 126
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 113
Składniki
Wyłożyłam plastry halibuta na półmisek. Lekko posmarowałam je pesto, potem skropiłam oliwą, popieprzyłam, wyłożyłam kapary i posypałam parmezanem. Przed podaniem należy skropić sokiem z cytryny.
Smacznego :)