Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Narodowy przysmak z Peru a dla mnie kolejna odsłona podania przepysznej ryby. Ryba zamarynowana w soku z cytryny naturalnie "gotuje" się na zimno.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 120
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9361
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1153
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 120
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9361
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1153
Składniki
Rybę pocięłam w plasterki a każdy na parę kwadracików, tak aby były w sam raz na widelec. Posiekałam chili i szalotkę oraz kolendrę. Dodałam do ryby i wymieszałam. Dla słoności dodałam kapary.
Całość zalałam sokiem z cytryny aby mieszanka była w niej zanurzona. Przez pół godziny w lodówce mięso powinno się prawie całkowicie "ugotować". Jeśli nie chcemy lekko surowego środka można trzymać ceviche godzinę. Wszystko zależy od indywidualnych upodobań.
:D
Smacznego :)