Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niezwykle prostą do wykonania surówkę obiadową z ogórków i rzodkiewki. Pyszna, chrupiąca, soczysta.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 197
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 197
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy w plasterki Rzodkiewkę również kroimy w cienkie plasterki Koperek drobno kroimy Jeśli chcemy zachować chrupkość warzyw solimy chwilę przed podaniem, a jeśli wolimy ogórki miękkie solimy wcześniej Na koniec dodajemy jogurt i wszystko mieszamy Podajemy jako surówkę do obiadu