Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, prosta, szybka i chrupiąca. Powstała z tego co akurat miałam pod ręką. Idealna do pieczonego mięsa, ale również świetnie smakuje sama. Polecam Wam ja do wypróbowania, bo warto.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 812
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 812
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
Boczek kroimy w plasterki, a potem w paseczki i rumienimy na patelni bez tłuszczu na złoty kolor.
Ogórka kroimy w grube pół plasterki. Cebulę szatkujemy w piórka. Sałatę rwiemy na dość spore kawałki.
Oliwki kroimy w plasterki. Wszystkie przygotowane składniki wrzucamy po kolei do miski, dodajemy sól, pieprz i oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego !!!