Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, prosta, szybka i chrupiąca. Powstała z tego co akurat miałam pod ręką. Idealna do pieczonego mięsa, ale również świetnie smakuje sama. Polecam Wam ja do wypróbowania, bo warto.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14375
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14375
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Boczek kroimy w plasterki, a potem w paseczki i rumienimy na patelni bez tłuszczu na złoty kolor.
Ogórka kroimy w grube pół plasterki. Cebulę szatkujemy w piórka. Sałatę rwiemy na dość spore kawałki.
Oliwki kroimy w plasterki. Wszystkie przygotowane składniki wrzucamy po kolei do miski, dodajemy sól, pieprz i oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego !!!