Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, prosta, szybka i chrupiąca. Powstała z tego co akurat miałam pod ręką. Idealna do pieczonego mięsa, ale również świetnie smakuje sama. Polecam Wam ja do wypróbowania, bo warto.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Składniki
Boczek kroimy w plasterki, a potem w paseczki i rumienimy na patelni bez tłuszczu na złoty kolor.
Ogórka kroimy w grube pół plasterki. Cebulę szatkujemy w piórka. Sałatę rwiemy na dość spore kawałki.
Oliwki kroimy w plasterki. Wszystkie przygotowane składniki wrzucamy po kolei do miski, dodajemy sól, pieprz i oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego !!!