Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka z marchwi to dokonały dodatek do dań mięsnych i rybnych. Do jej przygotowania będziecie potrzebowali zaledwie trzech prostych składników. Niewiele pracy, a smak zachwyca!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3020
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3020
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Dodaj sok z cytryny i cukier. Składniki wymieszaj.
Chrupiącą surówkę z marchwi odstaw na bok na około godzinę, żeby smaki się przegryzły. Po tym czasie jest gotowa do jedzenia. Podawaj jako dodatek do dań głównych.