Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka z marchwi to dokonały dodatek do dań mięsnych i rybnych. Do jej przygotowania będziecie potrzebowali zaledwie trzech prostych składników. Niewiele pracy, a smak zachwyca!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7339
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7339
Składniki
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Dodaj sok z cytryny i cukier. Składniki wymieszaj.
Chrupiącą surówkę z marchwi odstaw na bok na około godzinę, żeby smaki się przegryzły. Po tym czasie jest gotowa do jedzenia. Podawaj jako dodatek do dań głównych.