Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca letnia surówka to połączenie pokrojonego pora w plasterki z pokrojoną żółtą papryką w kostkę, kawałków salaty lodowej i pomidorków truskawkowych pokrojonych w ósemki, doprawiona solą i ziołowym pieprzem oraz dodaniem 3 łyżek gęstego jogurtu naturalnego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w miseczce, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym dodajemy jogurt i mieszamy. Przykrywamy miseczkę i odstawiamy do lodówki na 20 minut żeby smaki się połączyły. Chrupiąca surówka jest idealna z kanapkami jak i do dań gorących. Smacznego!!!