Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą jest czerwona kapusta, czerwona cebula, buraki, śliwki i marchewka. Wszystko w pysznym i wyrazistym sosie.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 272
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25635
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 272
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25635
Składniki
Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną cebulę, szczyptę soli i pieprzu. Obrane buraki kroimy w cieniutkie plasterki i przekładamy do zalewy. Dodajemy ósemki śliwek, poszatkowaną kapustę i marchewkę. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 minut.