Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą jest czerwona kapusta, czerwona cebula, buraki, śliwki i marchewka. Wszystko w pysznym i wyrazistym sosie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30845
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3606
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1108
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30845
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3606
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1108
Składniki
Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną cebulę, szczyptę soli i pieprzu. Obrane buraki kroimy w cieniutkie plasterki i przekładamy do zalewy. Dodajemy ósemki śliwek, poszatkowaną kapustę i marchewkę. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 minut.