Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą jest czerwona kapusta, czerwona cebula, buraki, śliwki i marchewka. Wszystko w pysznym i wyrazistym sosie.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 129
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 581
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 129
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 581
Składniki
Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną cebulę, szczyptę soli i pieprzu. Obrane buraki kroimy w cieniutkie plasterki i przekładamy do zalewy. Dodajemy ósemki śliwek, poszatkowaną kapustę i marchewkę. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 minut.