Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą jest czerwona kapusta, czerwona cebula, buraki, śliwki i marchewka. Wszystko w pysznym i wyrazistym sosie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1832
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1593
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1553
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2069
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1832
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1593
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1553
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2069
Składniki
Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną cebulę, szczyptę soli i pieprzu. Obrane buraki kroimy w cieniutkie plasterki i przekładamy do zalewy. Dodajemy ósemki śliwek, poszatkowaną kapustę i marchewkę. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 minut.