Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka która może nie jest najszybsza za to dobrze smakuje
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6755
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6755
Składniki
Kapusty obieramy z wierzchnich liści i szatkujemy drobno, wrzucamy do miski, solimy, mieszamy i odstawiamy na 15 min. Jeśli kapusta "puści wodę" odlewamy ją, dodajemy obraną i startą na grubych oczkach marchewkę, pokrojoną drobno cebulę (u mnie ze szczypiorkiem). Dodajemy sok z cytryny, pieprz i majonez mieszamy. Odstawiamy do lodówki na około 30 min.
Smacznego :)