Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie pasuje do gęsiny, wołowiny, ale także innych mięs.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12785
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4552
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12785
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4552
Składniki
Kapustę poszatkuj , obrane jabło zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Na głębokiej patelni lub w szerokim rondlu rozgrzej smalec i wrzuć kapustę, jabłko sok z cytryny. Chwilę przesmaż a następnie dodaj rodzynki i wszystkie przyprawy i ocet. Duś wszystko do miękkości.
Tak przygotowana kapusta powinna mieć słodkokwaśy smak i i wyczuwalną nutę przypraw. Świetnie pasuje do gęsiny, wołowiny, ale także innych mięs.