Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie pasuje do gęsiny, wołowiny, ale także innych mięs.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10612
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11601
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 607
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10612
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11601
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 607
Składniki
Kapustę poszatkuj , obrane jabło zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Na głębokiej patelni lub w szerokim rondlu rozgrzej smalec i wrzuć kapustę, jabłko sok z cytryny. Chwilę przesmaż a następnie dodaj rodzynki i wszystkie przyprawy i ocet. Duś wszystko do miękkości.
Tak przygotowana kapusta powinna mieć słodkokwaśy smak i i wyczuwalną nutę przypraw. Świetnie pasuje do gęsiny, wołowiny, ale także innych mięs.