Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny przepis na błyskawiczną pyszną surówkę z kalarepy i ogórka. Świetnie sprawdzi się do kotletów schabowych lub panierowanych piersi kurczaka oraz młodych ziemniaków.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 51
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 63
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 51
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 63
Składniki
Warzywa i jabłko umyj i obierz, a następnie pokrój w cieniutkie paski. Ogórka, jabłko i kalarepę możesz zetrzeć na tarce.
Posiekaj szczypiorek i pietruszkę.
Wszystkie składniki przełóż do miski, dodaj oliwę, sok z cytryny, sól, pieprz i cukier. Całość wymieszaj.