Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fioletowa fasolka która po ugotowaniu jest zielona !! Bardzo fajna odmiana , nawet jeśli strączki pójdą w ziarno nie ma łyka.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Zerwij fasolkę, odetnij końce , umyj , wrzuć do osolonej wody, zagotuj.
Gotuj 10 minut - teraz masz zieloną fasolkę , odcedź . Podawaj jak lubisz ( z bułką na maśle lub bez ) Smacznego !!!