Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fioletowa fasolka która po ugotowaniu jest zielona !! Bardzo fajna odmiana , nawet jeśli strączki pójdą w ziarno nie ma łyka.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 805
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3106
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 805
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3106
Składniki
Zerwij fasolkę, odetnij końce , umyj , wrzuć do osolonej wody, zagotuj.
Gotuj 10 minut - teraz masz zieloną fasolkę , odcedź . Podawaj jak lubisz ( z bułką na maśle lub bez ) Smacznego !!!