Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fioletowa fasolka która po ugotowaniu jest zielona !! Bardzo fajna odmiana , nawet jeśli strączki pójdą w ziarno nie ma łyka.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19302
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13064
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1710
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232167
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19302
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13064
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1710
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232167
Składniki
Zerwij fasolkę, odetnij końce , umyj , wrzuć do osolonej wody, zagotuj.
Gotuj 10 minut - teraz masz zieloną fasolkę , odcedź . Podawaj jak lubisz ( z bułką na maśle lub bez ) Smacznego !!!