Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fioletowa fasolka która po ugotowaniu jest zielona !! Bardzo fajna odmiana , nawet jeśli strączki pójdą w ziarno nie ma łyka.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 242
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 212
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 242
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 212
Składniki
Zerwij fasolkę, odetnij końce , umyj , wrzuć do osolonej wody, zagotuj.
Gotuj 10 minut - teraz masz zieloną fasolkę , odcedź . Podawaj jak lubisz ( z bułką na maśle lub bez ) Smacznego !!!