Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne koreańskie kimchi z gruszki. Idealne połączenie słodyczy z pikanterią. Do zabarwienia użyłam soku z naszego buraka.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 400
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2254
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 400
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2254
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz gruszki. Gruszki obierz, pokrój w kostkę i wymieszaj z pozostałymi składnikami. Przykryj odstaw w temperaturze pokojowej na pół dnia. Potem przełóż do lodówki. Mogą leżeć 2-3 dni, chociaż u mnie zazwyczaj giną pierwszego dnia. Przed podaniem dodatkowo posypuję sezamem i szczypiorkiem.