Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne koreańskie kimchi z gruszki. Idealne połączenie słodyczy z pikanterią. Do zabarwienia użyłam soku z naszego buraka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13524
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7613
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13524
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7613
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz gruszki. Gruszki obierz, pokrój w kostkę i wymieszaj z pozostałymi składnikami. Przykryj odstaw w temperaturze pokojowej na pół dnia. Potem przełóż do lodówki. Mogą leżeć 2-3 dni, chociaż u mnie zazwyczaj giną pierwszego dnia. Przed podaniem dodatkowo posypuję sezamem i szczypiorkiem.