Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne koreańskie kimchi z gruszki. Idealne połączenie słodyczy z pikanterią. Do zabarwienia użyłam soku z naszego buraka.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3491
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2919
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3491
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2919
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz gruszki. Gruszki obierz, pokrój w kostkę i wymieszaj z pozostałymi składnikami. Przykryj odstaw w temperaturze pokojowej na pół dnia. Potem przełóż do lodówki. Mogą leżeć 2-3 dni, chociaż u mnie zazwyczaj giną pierwszego dnia. Przed podaniem dodatkowo posypuję sezamem i szczypiorkiem.