Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na Święta i robi się je niewiele dłużej niż jajka w majonezie.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17221
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 122
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4863
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7564
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17221
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 122
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4863
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7564
Składniki
Wstawiłam jaja, gotowałam je 8 minut od zagotowania. W czasie gotowania i studzenia jaj, starłam na grubym oczku obrane pieczarki, posiekałam cebulę. Podsmażyłam na niewielkiej ilości oleju. Doprawiłam sola i pieprzem. Jaja przecięłam na połówki. Do wyjętych żółtek dodałam pieczarki, majonez, śmietanę, i jeszcze posoliłam żółtka i popieprzyłam. Masę wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam przez tylkę. Jaja udekorowałam kaparami dla słoności, porem dla świeżości smaku i papryką dla koloru.
Smacznego :)