Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na Święta i robi się je niewiele dłużej niż jajka w majonezie.
Któż nie kocha pomidorowej. Klasyczny przepis zna każda gospodyni domowa, ale...
Odsłon: 724
Któż nie kocha pomidorowej. Klasyczny przepis zna każda gospodyni domowa, ale...
Odsłon: 724
Składniki
Wstawiłam jaja, gotowałam je 8 minut od zagotowania. W czasie gotowania i studzenia jaj, starłam na grubym oczku obrane pieczarki, posiekałam cebulę. Podsmażyłam na niewielkiej ilości oleju. Doprawiłam sola i pieprzem. Jaja przecięłam na połówki. Do wyjętych żółtek dodałam pieczarki, majonez, śmietanę, i jeszcze posoliłam żółtka i popieprzyłam. Masę wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam przez tylkę. Jaja udekorowałam kaparami dla słoności, porem dla świeżości smaku i papryką dla koloru.
Smacznego :)