Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało skomplikowana i bardzo pożywna.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421579
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421579
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, pokroić na duże kawałki. Pieczarki ugotować w lekko osolonej wodzie (czas gotowania 15- 20 minut), wystudzić pokroić na ćwiartki. Szczypiorek posiekać drobno, cebulę pokroić w kostkę. Pieczarki, jajka i szczypiorek wymieszać ze sobą. Sałatkę połączyć z majonezem i dopiero wówczas dodać cebulę. Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i pierzem. Uwaga: Cebuli nie dodaję wcześniej, aby jajka (czyt. białka) nie ściemniały. Majonez daje im ochronę przed tą niepozorną cebulką. :)
SMACZNEGO.