Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajka to fajna przekąska. Można je też przygotować na kolację.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1812
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1812
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy w zimnej wodzie i obieramy Jajka przekrawamy na pół i wyjmujemy delikatnie połówki żółtek. Białka odstawiamy na paterę lub specjalny talerz do jajek Żółtka i mięso z wędzonego łososia miksujemy na gładka masę. Ja zrobiłam to za pomocą blendera Do gładkiej masy dodajemy pieprz, łyżeczkę majonezu oraz posiekany drobno szczypiorek, ewentualnie sól ( zanim posolimy należy sprawdzić słoność pasty, bo łosoś jest solony ). Wszystkie składniki dokładnie mieszamy Łyżeczką lub za pomocą szprycy wypełniamy miejsca po żółtkach. Dowolnie dekorujemy