Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do niedzielnego lub codziennego obiadu proponuję Wam listki młodej, kruchej sałaty polane dressingiem skomponowanym z trzech składników: soku z cytryny, syropu klonowego i musztardy miodowej. I to jest clou tej sałaty. Jeśli nie macie syropu klonowego, możecie śmiało zastąpić go dowolnym miodem. Ten sos dobrze komponuje się także z roszpunką. Ciekawych nowych doznań smakowych zapraszam do przetestowania.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2024
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 253
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 854
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 993
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2024
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 253
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 854
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 993
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Składniki
Sałatę wyłożyć do miski (gotowe mieszanki są już płukane). Wycisnąć sok z cytryny do miseczki tak, by nie było pestek, dodać syrop klonowy i musztardę, wymieszać dokładnie. Dressingiem polać listki sałaty i dłonią delikatnie przemieszać. Smacznego.