Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do niedzielnego lub codziennego obiadu proponuję Wam listki młodej, kruchej sałaty polane dressingiem skomponowanym z trzech składników: soku z cytryny, syropu klonowego i musztardy miodowej. I to jest clou tej sałaty. Jeśli nie macie syropu klonowego, możecie śmiało zastąpić go dowolnym miodem. Ten sos dobrze komponuje się także z roszpunką. Ciekawych nowych doznań smakowych zapraszam do przetestowania.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2010
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1204
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2324
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2010
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1204
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2324
Składniki
Sałatę wyłożyć do miski (gotowe mieszanki są już płukane). Wycisnąć sok z cytryny do miseczki tak, by nie było pestek, dodać syrop klonowy i musztardę, wymieszać dokładnie. Dressingiem polać listki sałaty i dłonią delikatnie przemieszać. Smacznego.