Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa na jesienne przesilenie. Dodaj więcej majonezu, a z łatwością przemycisz surówkę do jadłospisu dzieci.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 107
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 49
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 107
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 49
Składniki
Kapustę drobno pokroić, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce, podobnie jabłko, cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wymieszać wszystko razem. Dodać posiekaną pietruszkę. Dodać trzy łyżki stołowe octu ryżowego lub jedną łyżkę innego octu, majonez, jogurt i pieprz. Wszystko wymieszać. Schować do lodówki na godzinę, aby smaki się przeszły. Przed zjedzeniem wyjąć z lodówki na 30-40 minut, aby surówka doszła do temperatury pokojowej.