Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej to bardzo smaczny, łatwy i szybki do przygotowania dodatek do obiadu. Polecam.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 868
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7795
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 155
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 152
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 868
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7795
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 155
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 152
Składniki
Kapustę pekińską umyć, osuszyć i poszatkować. Jabłko obrać, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Kiszone ogórki pokroić w kostkę, cebulę drobno posiekać. Obraną marchewkę zetrzeć na tarce o średnich oczkach.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, doprawić do smaku pieprzem i cukrem, skropić oliwą z oliwek, wymieszać. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem.