Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej i selera konserwowego to smaczny i szybki do przygotowania dodatek do dania z mięsem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 829
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5739
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 590
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4823
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1037
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 829
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5739
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 590
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4823
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1037
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić, seler i kukurydzę przełożyć na sito, osączyć. Żółty ser zetrzeć na tarce jarzynowej z dużymi otworami, pomidora pokroić w kostkę.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, dodać przyprawę curry, sok z pomarańczy i oliwę. Przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać jako dodatek do mięsa.