Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej i selera konserwowego to smaczny i szybki do przygotowania dodatek do dania z mięsem.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 800
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 216
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31438
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 459
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 800
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 216
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31438
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 459
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić, seler i kukurydzę przełożyć na sito, osączyć. Żółty ser zetrzeć na tarce jarzynowej z dużymi otworami, pomidora pokroić w kostkę.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, dodać przyprawę curry, sok z pomarańczy i oliwę. Przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać jako dodatek do mięsa.