Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejny przepis z warzywami w roli głównej. Zapraszam na przepis na surówkę, tym razem będzie bardzo klasycznie. Znajdziemy tutaj kapustę białą, trochę cebulki, papryki, ogórek i koperek, a wszystko skropione prawdziwą oliwą z oliwek. Coś mi się wydaję, że tymi świeżymi warzywami chcę przyspieszyć nadejście wiosny. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Składniki
Wszystkie warzywa bardzo dokładnie umyć. Kapustę w miarę możliwości osuszyć, a następnie posiekać. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Papryki pokroić w kostkę, a ogórek obrać i również pokroić w kostkę. Koperek drobno posiekać.
Tak przygotowane warzywa wymieszać razem, doprawić solą, pieprzem, (opcjonalnie cukrem) i skropić oliwą z oliwek.
Smacznego :)