Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejny przepis z warzywami w roli głównej. Zapraszam na przepis na surówkę, tym razem będzie bardzo klasycznie. Znajdziemy tutaj kapustę białą, trochę cebulki, papryki, ogórek i koperek, a wszystko skropione prawdziwą oliwą z oliwek. Coś mi się wydaję, że tymi świeżymi warzywami chcę przyspieszyć nadejście wiosny. :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Wszystkie warzywa bardzo dokładnie umyć. Kapustę w miarę możliwości osuszyć, a następnie posiekać. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Papryki pokroić w kostkę, a ogórek obrać i również pokroić w kostkę. Koperek drobno posiekać.
Tak przygotowane warzywa wymieszać razem, doprawić solą, pieprzem, (opcjonalnie cukrem) i skropić oliwą z oliwek.
Smacznego :)