Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa sałatka brokułowa. Niskokaloryczny, obfity w witaminy i minerały brokuł oraz bogata w białko czerwona fasola to fantastyczne połączenie składników dla osób dbających o to, co jedzą. Bardzo zdrowa i pożywna sałatka na każdą okazję.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3363
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 600
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3734
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 293
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 509
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3363
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 600
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3734
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 293
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 509
Składniki
Brokuł należy ugotować na parze w osolonej wodzie do miękkości. Na dno miski wykładamy ostudzony, ugotowany brokuł. Całość polewamy sosem czosnkowym. Ugotowane na twardo jaja kroimy na ćwiartki, układamy na wierzchu, posypujemy fasolą, pestkami i szczypiorem pokrojonym na drobną kostkę.