Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka pełna jesiennych smaków i przy okazji bomba witaminowa.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 20
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2137
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3308
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 20
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2137
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3308
Składniki
Kapusty szatkujemy. Kalarepę, selera, jabłko i marchew ścieramy na tarce (grube oczka). Dodajemy olej, majonez, ocet i rodzynki. Pieprzymy do smaku. Odstawiamy na 15 minut do przegryzienia