Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Płaty wymoczyć w mleku lub w wodzie 2-3 godziny ,a następnie pokroić w kostkę.Z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.Ogórka obrać i pokroić w kostkę.Jajka pokroić w kostkę.Pora pokroić w półplasterki.Dodać majonez,doprawić solą i pieprzem.Dokładnie wymieszać.