Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1052
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1052
Składniki
Płaty wymoczyć w mleku lub w wodzie 2-3 godziny ,a następnie pokroić w kostkę.Z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.Ogórka obrać i pokroić w kostkę.Jajka pokroić w kostkę.Pora pokroić w półplasterki.Dodać majonez,doprawić solą i pieprzem.Dokładnie wymieszać.