Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka do obiadu, kolorowy misz-masz- czyli to co dzieciaki lubią najbardziej!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113061
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113061
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Warzywa myjemy. Kapustę pekińską drobniutko kroimy (zarówno białą jak i zieloną część). Ogórka, paprykę i cebulkę kroimy w drobną kosteczkę, Kukurydzę odsączamy z zalewy. W misce łączymy wszystkie warzywa, skrapiamy sokiem z cytryny, doprawiamy solą, pieprzem cytrynowym i szczyptą bazylii. Dodajemy jogurt + majonez, mieszamy. Pyszna prosta, kolorowa - dzieciaki z chęcią sięgają po dokładkę, a przecież o to chodzi:)