Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z czerwonej i białej kapusty jest najsmaczniejsza właśnie w tym okresie, kiedy na straganach dostępne są młode główki czerwonej i białej kapusty. W okresie zimowym poszatkowane kapusty musimy sparzyć, żeby nie były zbyt twarde i łykowate. Surówka wygląda ładnie i na pewno zaciekawi nie jednego domownika.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 345
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2496
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4886
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 112
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1585
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 345
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2496
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4886
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 112
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1585
Składniki
Kapustę czerwoną i białą szatkujemy. Dodajemy majonez i jogurt. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy. I gotowe :D Smacznego ;)