Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka to idealny dodatek do dania z mięsem. Z kapusty pekińskiej jest smaczna i szybka do przygotowania.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3537
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 371
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1762
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3537
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 371
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1762
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i poszatkować. Włożyć do miski, oprószyć przyprawą curry, wymieszać.
Umytą paprykę oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w słupki.
Kukurydzę osączyć z zalewy. Dynię bez nasion i skórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Przygotowane składniki połączyć z kapustą, dodać majonez i jogurt, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Przełożyć do salaterki, posypać płatkami migdałowymi, podawać.