Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka to idealny dodatek do dania z mięsem. Z kapusty pekińskiej jest smaczna i szybka do przygotowania.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4591
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8301
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13136
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 461
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4591
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8301
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13136
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 461
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i poszatkować. Włożyć do miski, oprószyć przyprawą curry, wymieszać.
Umytą paprykę oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w słupki.
Kukurydzę osączyć z zalewy. Dynię bez nasion i skórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Przygotowane składniki połączyć z kapustą, dodać majonez i jogurt, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Przełożyć do salaterki, posypać płatkami migdałowymi, podawać.